avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locurile de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locurile de parcare

Vreau sa stiu daca e legal ca primaria sa vanda locuri de parcare aflate pe terenul asociatiilor de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 10:36, 9 Noiembrie 2011
Daca are in proprietate locul respectiv si este in circuitul civil il poate vinde.
"Pe terenul asociatiei de proprietari" .... cred ca sunteti in eroare. Asociatiile de proprietari nu au un dr de proprietate asupra terenurilor. Cel mult membrii acestora
membrii asociatiei nu au drept de proprietate decit pe terenul aflat sub imobilul respectiv, restul fiind al primariei prin ADP-ul respectiv (sau denumirea pe care o au in zona).
exceptie fac blocurile construite prin investitie privata, pe teren privat, acolo unde primaria nu are niciun drept. ca doar nu vind haina ursului din padure :D
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
ContSters62736, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare la adunarea generala a asociatiei de proprietari Isabela68 Isabela68 Exista obligatia de a participa la Adunarea Generala a Asociatiei de proprietari? In mod normal, ar trebui sa fie un drept. Problema este daca nu participi la ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren intravilan din circuitul agricol tibik tibik Buna ziua, Am un teren in judetul Ilfov, intravilan agricol. De la primarie mi s-a spus ca pentru a putea construi pe el trebuie sa-l scot din circuitul ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare - obligatiile constructorului unui bloc nekrous nekrous Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou. Conform planului, blocul are adiacente un numar de locuri de parcare supra-terane. Ni s-a oferit ... (vezi toată discuția)