avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Cum pot afla de pe net daca se poate pe ce data am urmatorul termen la proces , avand in vedere ca nu am nici un nr de dosar , pot afla de pe net cumva doar cu numele meu cand am un urmator termen ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: kip_as , utilizator 21:11, 8 Noiembrie 2011
Da, puteti afla doar dupa numele dvs. Intrati pe www.noulportal.just.ro, cautati dupa judet, instanta, dosare si apoi introduceti numele.
In primul rand multumesc pt raspuns. ok am o mica problema cand dau la dosare imi cere numar parte si obectul cauzei , nu vad unde pot scrie numele meu multumesc
La parte, apoi apasati pe "cauta" sau dati enter.
Multumesc ff mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)
Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)