avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort notar

sunt casatorita de 4 ani si in urma cu un an practic eu si sotul meu ne-am separat el parasind domiciliul comun.avem un baietzel superb de 3 ani si 10 luni care a ramas practic cu mine dupa separare. la 2 luni dupa aceasta despartire ( in conditiile in care tatal nu a contribuit cu nimic la cresterea copilului- asta fiind unul din motivele despartirii) am primit o promovare la locul de munca, in alt oras.am acceptat pentru ca asta este sansa mea sa fac ceva pentru viitorul copilului meu.
copilul a ramas in grija mamei mele si a fratelui meu, eu vin acasa regulat si mama mea vine cu copilul la mine in fiecare luna.
in acest timp sotul meu nu a contribuit cu nimic si desi sta la 2 strazi de casa mea, unde locuieste copilul, nu a venit mai des de o data pe luna sa-l vada.
de curand am hotarat sa divortam la notar si am stabilit niste conditii pentru ca eu chiar imi doresc ca el sa faca parte din viata copilului meu desi nu merita. copilul merita sa aiba 2 parinti.
problema este in felul urmator : sotul meu traieste in concubinaj cu o alta femeie, si atunci cand are dreptul sa ia copilul la el se va duce la acea femeie acasa
acolo a declarat el ca locuieste.
mai nou, desi ea nu este sotia lui si nimic am inceput sa avem certuri ca baiatul nostru plange cand il vede cu ea si ii spune " nu trebuie sa ai alta fata!!!" si el vrea ca eu sa apropii copilul de ea.
nu exista in lumea asta o lege care sa interzica unor straine sa se apropie de copilul tau, atata timp cat ele nu au nici o treaba cu acest lucru?
oare, custodia asta comuna este normala..... aceasta femeie desi nu are nici o legatura cu mine sotul meu si copilul meu... face parte din viata lui... cu ce drept???????
cu ce drept o lege poate decide cine este bun sa fie langa copilul meu sau nu..... sau cum ea isi castiga acest drept doar pentru ca e iubita lui? sunt la pachet?
as dori un sfat!!!
continui cu acest divort la notar dupa care intentez proces pentru custodie unica?
sau
intentez proces de divort si castig custodia unica chiar daca nu asta mi-am dorit sa fac si vreau intelegere intre mine si sotul meu pentru ca si fiul nostru sa fie fericit ca are 2 parinti asa cum e normal?

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului, motiv de divort raluelena raluelena buna ziua!as vrea sa stiu daca mai exista notiunea de parasire de domociliu>sotul meu a parasit domiciliul,sta cu chirie.pot intyenta divort pe acest ... (vezi toată discuția)
Divort cu/fara acord,copil minor danyela2003 danyela2003 Buna ziua Sotul mea vrea sa divortam,avem un copil de 8 ani,as vrea sa stiu cateva amanunte,va rog. Daca sunt de acord putem merge la notar? Daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Va rog mult ajutati-ma cu niste informatii- divort cu minor; partaj ana500 ana500 Buna ziua . Ma numesc Ana . Am nevoie si eu de cateva raspunsuri corecte in legatura cu divortul ... sau sfaturi daca este cazul .... sunt mai mult decat ... (vezi toată discuția)