avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... datorii mostenitor defunct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

datorii mostenitor defunct

In anul 2009 mama mea a facut un imprumut la o cooperativa de credit unde a fost girata de catre o persoana.Dupa cateva luni in acelasi an ea a decedat .In anul 2011 am fost instiintata de catre un executor de existenta acestui imprumut si totodata mi s-a adus la cunostinta faptul ca sunt in calitate de mostenitor defunct si ca eu sunt cea care ar trebui sa achit aceasta suma imprumutata.Mentionez ca sunt singurul copil iar tatal meu traieste.Executorul mi-a comunicat ca va pune sechestru pe bunurile mamei daca nu voi plati.Intrebarea mea este de ce trebuie sa platesc eu acest imprumut de care nu am avut cunostinta si de ce girantul este absolvit de toate obligatiile.Subliniez faptul ca nu am facut succesiunea dupa moartea mamei.

Alte discuții în legătură

Executare silita mostenitor sebmis sebmis In anul 2009 mama mea a facut un imprumut la o cooperativa de credit unde a fost girata de catre o persoana.Dupa cateva luni in acelasi an ea a decedat.In anul ... (vezi toată discuția)
Executare silita antaladrian antaladrian Buna ziua, In urma cu un an si ceva.. am imprumutat bani de la un CAR, nu am mai avut venit, am ramas in urma cu ratele si am primit o instiintare cu titlu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de ajutor daca este posibil sa stiu ce e ... Cosmin1295 Cosmin1295 Buna ziua, Am nevoie de ajutor daca este posibil sa stiu ce e de facut in urmatorul caz: In 2014 , Tatal meu a girat in scopul de a ajuta pentru un ... (vezi toată discuția)