avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
In urma cu un an si ceva.. am imprumutat bani de la un CAR, nu am mai avut venit, am ramas in urma cu ratele si am primit o instiintare cu titlu executor.
Intrebarea este: pot pune sechestru pe casa mamei, in care locuiesc si eu?, eu apar cu domiciliu in C.I. pe acesta adresa dar mama are cetificat de mostenitor, succesiunea dupa parintii ei decedati nefiind inca facuta. Mai am o masina care nu este trecuta pe numele meu, am doar contract de vanzare de doi ani. Pot pune sechestru executorii pe casa sau masina?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:42, 18 Septembrie 2012
Nu se poate executa silit decat veniturile obtinute de dumneavoastra sau bunurile pe care le aveti legal in patrimoniu.
Nu pot pune sechestru nici pe casa , nici pe masina
Am uitat sa prcizez, cand am imprumutat banii, creditul a fost girat(sau cum se spune...) de patru giranti, banuiesc ca le va pune proprire lor, cum pot sa le restitui lor bani si in acelasi timp sa am si eu ceva la mana ca si-au primit banii anapoi si sa nu m-a dea in judecata.
Multumesc.
Cereti chitanta eliberatorie sau ii platiti pri banca sau mandat postal.
Pana sa le puna lor poprire, va puteti intelege cu executorul sa platiti dvs de bunavoie, sa conveniti sa platiti datoria in cateva transe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Giranti...buni de plata ? gigelas gigelas Buna ziua, Un imprumut la CAR,a fost girat de trei persoane. Titularul a platit o parte din imprumut,insa de 3 luni nu a mai platit nimic si s-a ajuns acum sa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Executare spike888 spike888 buna ziua!eu si cu inca o colega am girat o alta colega de serviciu cu un credit car intre timp persoana pe care am girat nu a mai platit ratele la car si ... (vezi toată discuția)