avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am nevoie de ajutor daca este posibil sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am nevoie de ajutor daca este posibil sa stiu ce e ...

Buna ziua,

Am nevoie de ajutor daca este posibil sa stiu ce e de facut in urmatorul caz:

In 2014 , Tatal meu a girat in scopul de a ajuta pentru un credit de 1000 lei , intre timp cel care a luat creditul nu a achitat niciun leu . Ulterior ni s-a pus sechestru pe 2 masini din 2019 iar anul acesta Tatal meu a decedat si datoria a ramas neachitata.

Tin sa mentionez ca cel care a luat creditul nu este de gasit , este de ceva timp in afara tarii.

Am nevoie daca se poate de un raspuns la urmatoarele intrebari:
1.Executorul poate sa puna sechestru pe ambele masini?
2.Daca Tatal meu fiind girant a decedat , mostenitorii preiau datoria?
3.Nu exista nicio cale legala pentru a nu plati aceasta datorie?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)
Informatii credit bancar mihai_stefan mihai_stefan buna seara. tatal meu,care a decedat in urma cu trei luni,a avut un credit bancar,care ulterior a fost transferat la o firma de recuperatori. as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Executare silita antaladrian antaladrian Buna ziua, In urma cu un an si ceva.. am imprumutat bani de la un CAR, nu am mai avut venit, am ramas in urma cu ratele si am primit o instiintare cu titlu ... (vezi toată discuția)