avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... informatii credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

informatii credit bancar

buna seara. tatal meu,care a decedat in urma cu trei luni,a avut un credit bancar,care ulterior a fost transferat la o firma de recuperatori. as dori sa stiu daca banca respectiva sau firma de recuperari poate transfera datoria ramasa mamei mele sau unuia dintre fratii mei. sau daca,prin neplata,banca poate pune sechestru pe apartamentul tatalui meu....in situatia in care tatal meu nu a avut giranti si nici nu a girat cu nimic. va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: mihai_stefan , utilizator 09:41, 8 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
tatal meu a avut si asigurare de viata in caz de accident. teoretic,din cunostintele mele asiguratorul este nevoit sa plateasca ce a mai ramas din datoria lui. dar ei spun ca acea asigurare era valabila doar in caz de accident de masina. iar tatal meu a murit din cauze naturale....cu toate ca nu suferea de nici o boala grava,si el a muncit pana in ultima zi a vieti,adica a fost in putere. a a facut stop cardiac respirator....nu este considerat si acesta un accident? va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz despagubire din partea asiguratorului cradu2001 cradu2001 Toate creditele facute sunt de regula asigurate.Socrul meu a facut un credit la CEC vara trecuta si a beneficiat de o polita de asigurare in caz de deces in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. a murit tatăl meu și avea asigurare pe următoarele: ... Ionut mihnea Ionut mihnea Buna ziua. A murit tatăl meu și avea asigurare pe următoarele: deces din accident; invaliditate totala permanenta din accident; invaliditate parțială din ... (vezi toată discuția)
Titular credit bancar decedat Boatca Elena Boatca Elena O persoana a obtinut un credit la Banc Post fara giranti si fara garantarea unor bunuri. Asigurarea incheiata cu banca garanta acoperirea creditului numai in ... (vezi toată discuția)