avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Titular credit bancar decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Titular credit bancar decedat

O persoana a obtinut un credit la Banc Post fara giranti si fara garantarea unor bunuri. Asigurarea incheiata cu banca garanta acoperirea creditului numai in cazul decesului din accidente. Persoana, insa, a murit de stop cardiac. Urmasii - trei copii fara loc de munca si sot pensionar - nu au stiut de acest credit dar acum banca le cere sa achite creditul si ii ameninta cu executarea silita. Toate hartiile de amenintare cat si apelurile telefonice sunt pe numele decedatei. Care este rezolvarea acestei probleme?
Cel mai recent răspuns: romania.banking , utilizator 09:21, 15 Noiembrie 2009
decedatul are bunuri imobile in proprietate? daca nu are, pur si simplu nu faceti succesiunea.

Daca faceti succesiunea atunci inseamna ca acceptati si activul si pasivul decedatului (adica atat bunuri cat si datorii).

in functie de aceste aspecte veti lua o decize:">
Are dreptate new_2009

Oricum, cei de la banca ar spune orice numai sa va sperie si sa va determine sa platiti.

E bine sa nu ii credeti tot timpul si sa verficati informatiile pe care vi le dau.

Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate obliga banca sa platesc? ron_ada ron_ada Sotul meu aveau un credit la o banca. A murit. Polita nu acopera cauza si banca m-a anuntat ca trebuie sa platesc rata in continuare. Daca nu platesc se ... (vezi toată discuția)
Titular credit decedat, lipsa asigurare de viata. am nevoie de ajutorul dvs silviump3 silviump3 Buna ziua. Apelez la bunavointa Dvs, pentru a ma lamuri, in urmatoarea speta: un foarte bun prieten a decedat lasand in urma lui o sotie si un minor. ... (vezi toată discuția)
Debitor decedat mateisorina mateisorina in ianuarie 2007 am girat o colega scoata un credit de nevoi personale.acum o saptamina a facut un infarct,decedind.am fost instiintata ca voi plati ratele mai ... (vezi toată discuția)