Buna ziua. A murit tatăl meu și avea asigurare pe următoarele: deces din accident; invaliditate totala permanenta din accident; invaliditate parțială din accident. El a murit acum 2 săptămâni când s a trezit dimineața, a început să vomita sânge, a sunat la salvare, a plecat la spital, acolo nu știu ce i a făcut și după 2 zile a murit. Pe certificatul de deces este trecut următoarele: stop cardio respirator, hemoragie digestiva superioara și ciroza hepatica decompensata. Întrebarea este dacă pot obține ceva de la asigurare???
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din expunea dumneavoastră, asigurarea de viață acoperă numai evenimentele neprevăzute provocate de un accident.
Eu văd că alte riscuri nu acoperă. Evenimente care să acopere riscul cardiac, afecțiuni digestive, ciroză hepatică......, nu ați precizat în topic că ar fi acoperite de asigurare.
O asigurare de viață, care să cuprindă o varietate de riscuri de deces sau de invaliditate, costă anual peste 500 de euro.
Asigurari
ContSters251098
am o intrebare. am facut o rata pe numele bunicului meu firma respectiva ia facut asigurare dar dupa 2 luni bunicul a decedat iar firma de asigurare nu vrea sa ... (vezi toată discuția)