avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despagubire conform certificatului de asigurare?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despagubire conform certificatului de asigurare?

Buna ziua! Ma numesc S Ionut! Tatal meu S Florin a luat un credit in 2011 de la Raiffeisen Bank,la care a fost atasat si un certificat de asigurare in caz de de Deces din Imbolnavire sau din Accident si Pierderea Involuntara a Locului de Munca, la Alico ( actualmente Metropolitan Life)! In 2009 tatal meu S Florin, a suferit un pre-infarct, iar anul acesta pe 28.01.2017 a decedat! Cauza decesului : infarct miocardic acut, stop cardio respirator! I-am informat pe cei de la asigurare si au spus ca evenimentul petrecut nu este acoperit de asigurare!As dorii sa stiu daca exzista posibilitatea de a primii vreo despagubire?
Va multumesc mult si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: IonutSa , utilizator 15:52, 11 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand verificati in contractul de asigurare ce anume evenimente erau acoperite. Daca a avut preinfarctul in 2009 iar creditul a fost luat in 2011 cel mai probabil infarctul a fost exclus din lista evenimentelor.
Buna ziua!
In Certificatul de Asigurare,se mentioneaza la punctul 5. EXCLUDERI ca: se resping Cererile de acordare a Despagubirilor daca Decesul este cauzat de,sau rezulta,direct sau indirect,partial sau in totalitate din conditii preexistente!
Da eu am alta nelamurire: Nu ar fi trebuit mentionat undeva in contract, ca la data incheieri asigurari Dl S. Florin este luat in evidenta cu probleme cardiace? Pt ca acest aspect nu este trecut nicaieri!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire in caz de deces,conform certificatului de asigurare? IonutSa IonutSa Buna ziua! Ma numesc S Ionut! Tatal meu S Florin a luat un credit in 2011 de la Raiffeisen Bank,la care a fost atasat si un certificat de asigurare in caz de ... (vezi toată discuția)
Asigurari ContSters251098 ContSters251098 am o intrebare. am facut o rata pe numele bunicului meu firma respectiva ia facut asigurare dar dupa 2 luni bunicul a decedat iar firma de asigurare nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. a murit tatăl meu și avea asigurare pe următoarele: ... Ionut mihnea Ionut mihnea Buna ziua. A murit tatăl meu și avea asigurare pe următoarele: deces din accident; invaliditate totala permanenta din accident; invaliditate parțială din ... (vezi toată discuția)