avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general model traducere factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

model traducere factura

Serviciul DHL imi solicita traducerea unei facturi. Este necesara pastrarea formei facturii sau trebuie tradusa si atat (fondul)
Cel mai recent răspuns: lilianacc , utilizator 17:52, 9 Noiembrie 2011
Ca traducator incerc sa pastrez formatul documentului, in masura posibilitatilor, pentru o mai buna corelare a pozitiilor care apar in document. Legal nu este necesar.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere autorizata invoice? danany danany Daca cumpar pe firma diferite produse dintr-o tara din UE, in baza unei facturi, in momentul inregistrarii in ROMANIA, acea factura trebuie tradusa de un ... (vezi toată discuția)
Procura pentru copii trebuie tradusã? MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Aţi putea să imi spuneti, va rog, daca procura necesara unui copil care iese din ţara fără părinţi trebuie tradusă în limba ţării în ... (vezi toată discuția)
Factura electronica auto raulct12 raulct12 Salut, Am cumparat zilele astea o masina din Italia si astia mi-au dat o factura electronica. Adica am primit-o pe mail ca pdf. Ca sa merg sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)