avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchidere societate comerciala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchidere societate comerciala

buna ziua,
daca intr-o societate comerciala sunt 2 asociati 50%-50%,ambii administratori si unul dintre ei doreste a inchide societatea respectiva,a trimis scrisori recomandate la
ambele adrese din statut pentru a cere intrunirea asociatilor,dar acestea s-au intors inapoi,cum poate proceda sa inchida aceasta societate?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mmmmela , utilizator 14:31, 9 Noiembrie 2011
rectific,celalalt asociat a trimis scrisori la ambele adrese ale celuilalt asociat ,si intrebarea era cum poate celalalt asociat sa inchida fara celalalt,fara a trebui sa apeleze la un lichidator sau la instanta de judecata,se poate merge cu dovada ca a fost chemat pentru intalnirea aga si acesta nu a raspuns la registrul comertului pentru a inchide societatea?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al doilea convocator aga intr-un srl. bizi bizi dragi colegi de forum, mai intai, va multumesc mult pentru sfaturile bune pe care mi le-ati dat in alte probleme. acum am o alta problema: sunt adm. intr-un ... (vezi toată discuția)
Cum pot iesi dintr-un srl fara sa merg in tribunal. mmmmela mmmmela daca sunt intr-un SRL doi asociati si administratori 50%-50%,iar unul dintre ei nu este de gasit, unul dintre ei a trimis deja trei scrisori recomandate pentru ... (vezi toată discuția)
Srl cu doi ascociati unul decedat carmensita35 carmensita35 Ma confrunt si eu cu o problema...am un srl in care mai am un asociat care intre timp a decedat...mostenitori au ramas copii si sotul femeii care nu vor sa ... (vezi toată discuția)