dragi colegi de forum,
mai intai, va multumesc mult pentru sfaturile bune pe care mi le-ati dat in alte probleme.
acum am o alta problema:
sunt adm. intr-un srl si asoc cu 50%. mai sunt 2 asoc. ei nu vor sa inchidem firma si eu nu mai vreau sa mai fiu administrator in srl.
am trimis convocator prin scrisoare recom. cu confirmare de primire la adresele, mentionate in statutul soc, celor doi asoc.
problema este ca: un asoc nu mai locuieste la acea adresa si mi s-a intors confirmarea de primire si scrisoarea inapoi, cu mentiunea "mutat de la adresa". cealalta confirmare nu s-a intors.
INTREBARI:
1. Desi eu stiu adresa unde locuieste asociatul respectiv, dar el nu mi-a comunicat-o, trebuia sa trimit convocatorul la acea adresa, stiuta de mine, sau la cea din statut?
2. Daca vine cealalta confirmare, pt celalalt asociat, dupa data stabilita pt. AGA, ce pot sa mai fac? Bineinteles ca asoc nu se prezinta.
sper ca am fost destul de coerenta.
multumesc pentru ajutor, voua, membrilor si Admin.-ului.
Cred ca asociatul respectiv, daca doreste sa participe activ la conducerea societatii trebuie sa se asigure inclusiv ca in cazul in care se muta, face cunoscuta noua adresa si metodele de contact (in scris) catre administrator.
Cred ca daca aratati ca dvs ati depus toate eforturile de a lua legatura cu rspectivul pana la data stabilita si acesta nu s-a prezentat, hotararea adun asoc. va fi valabila fara nici o problema.
eu cred ca daca aplici sistemul prevazut de L31/1990 rep, referitor la convocarea AGA pentru SA-uri ( anunt MO, 1 ziar, etc) atunci poti face dovada bunei credinte in instanta la eventuala contestatie a Hotararii AGA ce o vei lua in lipsa celor 2 asociati ai tai. Succes!
nu se aplica prevederile de la SA-uri, din pacate.
Daca unul din asociati nu-ti semneaza actul aditional de dizolvare , dizolvarea se face numai prin instanta:((