avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cont bancar nou
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cont bancar nou

Buna ziua,

Acum cateva luni am priit o instiintare de la finante ca a inceput executarea silita a unei datorii in valoare de 800 RON provenite din amenzi...
Fiindca eu nu am venituri legale sau bunuri mobile-imobile pe numele meu acest lucru nu m-a ingrijorat si nici n-am avut de gand sa le platesc amenzile pentruca acestea oricum se vor prescrie in 3 sau 5 ani. :P
Acum insa voi fi nevoit sa deschid un cont bancar pentru a retrage 400$ dintr-un cont Paypal care a fost creat pe numele meu.
Intrebarea mea este: in moment ce virez cei 400$ din Paypal pe contul bancar din Romania exista riscul ca acest cont sa fie proprit de catre finante? Daca da in cat timp credeti ca isi vor da seama ca Eu am deschis un cont bancar?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: TomTom22 , utilizator 18:16, 9 Noiembrie 2011
ca respectivul cont sa fie poprit este nevoie ca fiscul sa emita o noua poprire, cea veche nu este pastrata de catre banca (daca a fost comunicata vreodata). pina afla fiscul ca ati deschis cont, dvs va puteti retrage banii linistita. Oricum banca raporteaza lunar noile conturi deci aveti timp suficient.
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutooor!!!!creanta fiscala /poprire contribuabilamarat contribuabilamarat Buna ziua,am o adresa de infiintare a popririi pe contul bancar de credit,de la Fisc,pt suma de 1200 ron.Am achitat fuguta 800 lei in contul bancii,eu stiind ... (vezi toată discuția)
Pfa sistem real, normal neplatitor de tva pfabic pfabic Buna seara, Am un PFA in sistem real, neplatitor de TVA. Obiectul de activitate este: realizare software la comanda. Toti clientii mei sunt din UE si din ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)