avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ajutoooR!!!!creanta fiscala /poprire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ajutoooR!!!!creanta fiscala /poprire

Buna ziua,am o adresa de infiintare a popririi pe contul bancar de credit,de la Fisc,pt suma de 1200 ron.Am achitat fuguta 800 lei in contul bancii,eu stiind ca pleaca automat catre Fisc banii,urmand ca apoi sa achit si restul de 400 ro,sa scap de poprire.Ulterior,am mers la banca si mi/au zis ca de fapt banii inca sunt la ei,in contul meu de credit si ca nu a pelcat nici un leu la Fisc.Am sunat si la Fisc si mi/au zis ca nu au intrat banii la ei,ca nu figurez cu nici o plata.Ok,zic,si daca achit la Fisc cei 1200 lei,imi veti ridica poprirea,da?pt ca nu vreau sa raman in urma cu rata.EI BINE,AU ZIS CA NU!NU MI SE RIDICA POPRIREA!!!eu am ramas blocat,cum asa,achit tot ce inscris in adresa de infiintare a poririi si nu mi se ridica poprirea.Imi poate explica cineva,nu contravine cumva c.pr.fiscala??sunt profan si nu ma pricep....:"> multumesc anticipat!

am uitat sa precizez ca domiciliez in alt judet fata de domiciliul fiscal si de aceea am achitat in banca si nu in cont de trezorerie la Fisc...apropo,mi s/a spus ca nu pot achita decat la ghiseu...deci sa vin de la baia mare sa achit la craiova,altfel nu......
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
contribuabilamarat, utilizator
Cel mai recent răspuns: contribuabilamarat , utilizator 20:18, 20 Septembrie 2011
platiti cash la casieria ANAF si apoi mergeti la biroul de executari silite sa va emita o adresa de ridicare a popririi. aveti nevoie de originalul adresei ptr a merge la banca si a obtine deblocarea contului.
Multumesc,dar...la care casierie,daca AFP-ul care m-a poprit este in alt judet,eu domiciliez in altul....am mai vorbit cu cei de la banca ,mi-au zis ca daca achit in contul meu de credit si restul pana la 1200 lei-asa cum am explicat mai sus,am achitat 800 lei cu gandul ca mi-i ia automat Fiscul si azi urma sa mai depun inca 400 tot in contrul bancii si ma gandeam ca scap de poprire,insa nu s-a intamplat asa,au ramas indisponibilizati in banca-abia atunci pot sa fac cu ei o conventie contra unui comision,imi dau acordul ca ei sa mi-i vireze la Fisc si comunica Fiscului ca suma pt care au fost ei instiintati ca sunt eu poprit a fost achitata.Intrebarile mele erau altele,totusi...

1) impozitul nu se poate achita decat cash la unitatea AFP de care apartin?!nu se poate achita din alt cont,sau din alt judet?daca as fi in SUA si am de plata o restanta catre Fisc,tre sa vin in tara sa achit cash la unitatea respectiva??ei asa mi/au zis,mi se pare de o comedie ieftina...

2)de ce mi-au zis cei de Fisc ca nu imi ridica poprirea nici dupa ce achit suma din titlul executoriu,motivand ei ca mai am si alte sume restante...e normal?multumesc inca o data!
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
contribuabilamarat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am o poprire de la un ifn facuta de 1 executor judecătoresc.poprirea ... Chiva53 Chiva53 Bună ziua,am o poprire de la un ifn facuta de 1 executor judecătoresc.Poprirea este făcută și la banca și la angajator.Acum 2 zile trebuia sa iau ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pensie gr 3 Cod1958 Cod1958 Pensia mea de invaliditate gr 3 este de 520 roni , intrebarea este , daca ANAF ul poate pune poprire pe acest venit din cont si care i procedura in situatia ... (vezi toată discuția)