avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... momente haioase!!! descretire frunti si eliminare ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

momente haioase!!! descretire frunti si eliminare stres!!!

[ link extern ] /
cand gusti prima data lamaia!
[ link extern ] /
momente haioase!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:02, 9 Noiembrie 2011
:thumbup:
[ link extern ] /
@dana666 =D> :vishenka:
doamna Iulia :vishenka:

Top 10 Funny Baby Videos!
[ link extern ]
:offtopic:Interventie moderator:

Toate mesajele postate in acest topic, le voi muta in topicul deja existent "Secvente..", care este deschis in acest forum.
Puteti posta in acea sectiune.

www.avocatnet.ro/content/for...

Va multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces citire mesaj DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata in proces civil lodge lodge Am avut un proces pentru revendicarea unui teren,care l-am pierdut,iar acum trebuie sa platesc cheltuieli de judecata.Va rog sa-mi spuneti daca aceste sume se ... (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)