avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata in proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata in proces civil

Am avut un proces pentru revendicarea unui teren,care l-am pierdut,iar acum trebuie sa platesc cheltuieli de judecata.Va rog sa-mi spuneti daca aceste sume se pot prescrie dupa o anumita perioada si daca da in ce conditii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:11, 15 Decembrie 2012
Da, termenul este de 3 ani.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Buna seara!
Va rog,sa ma ajutati cu un raspuns!
Am pierdut un proces in noiembrie 2011,s-au impus cheltuieli de judecata .Din ianuarie 2012 am inceput sa platesc aceste cheltuieli,trimitand lunar o suma minima,inclusiv si pe aceasta luna!
Ieri m-am trezit cu somatie din partea executorului cum ca trebuie sa platesc cheltuieliile de judecata plus onorariul executorului si al avocatului!
Ce trebuie sa fac?
Ce sanse am daca fac contestatie?
Va multumesc anticipat!

:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai postati mesaje dublate ( pct.3.3 din Regulament) si sa continuati discutia in topicul pe care l-ati deschis pe aceasta tema , respectiv investire cu formula executorie cheltuieli de judecata.
Topicul dvs. se afla in sectiunea "executare silita", aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la serviciile avocatului cristimunteanu cristimunteanu Buna ziua. Ma intreseaza sa renunt la un avocat pe care l-am angajat si deja platit pentru un proces civil. Cele doua intrebari sunt: in ce conditii am dreptul ... (vezi toată discuția)
Chiriasi care nu au platit chiria KarinaB KarinaB Buna ziua Tatal meu are un apartament in localitatea Resita, apartament pe care, de-a lungul timpului, l-a inchiriat la diverse persoane. Ultimul chirias a ... (vezi toată discuția)
Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)