avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia agricola?va multumesc
La Arhivele nationale.
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Pentru a continua discutia, aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
TANASENASTASA a scris:

problema e in felul urmator:bunicii mei au cumparat in anul 1951 un teren de 1,43ha dar eu am gasit doar actul de proprietate facut pe 1ha.unde ma pot adresa ca sa pot face rost si de titlul de proprietate pe ceilalti 0,43ha?tot la arhivele nationale?va multumesc


Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
am inteles.inseamna ca unde pot pune aceasta intrebare?

intrebarea asta nu am pus-o pe alt forum.era in legatura doar ce sa fac pt a obtine titlul de proprietate pe suprafata ramasa,deoarece eu nu il am.va multumesc

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Ati postat un nou topic cu titlul " succesiune", in aceeasi sectiune ( dr. civil), insa ati continuat discutia pe care ati inceput-o aici.
V-am conexat cele doua topicuri si prin urmare aveti deja intrebarea in interventia de mai sus.
Va rog sa lecturati Regulamentul de postare.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie de intretinere zsoltkasoni zsoltkasoni Buna ziua! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Cum se intocmeste un testament olograf? PSNTY PSNTY Va rog sa-mi explicati cum se scrie un testament olograf? Editat de moderator simonette12- motiv.pct.1.2 din Regulament (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)