avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie de intretinere

Buna ziua! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei alimentare care a fost stabilita in sarcina ei?
Am intrebat acest lucru deoarece cand ii cer sa plateasca , raspunsul ei este: avem custodie comuna! nu ma poti obliga!
Editat de moderator simonette12- motiv :conexat cu mesajul postat dupa raspunsul utilizatorului al carui mesaj a fost sters.

Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, iar daca mai aveti intrebari/ nelamuriri, sa continuati discutia aici ( pct.3.3 din Regulament).
Pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
zsoltkasoni a scris:

Buna seara! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei alimentare care a fost stabilita in sarcina ei?.

stefan.g a scris:

Buna seara,
Nu, sotia dvs. nu este scutita de plata pensiei alimentare daca aceasta a fost stabilita in sarcina ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea masurii arestarii preventive tatianahoanca tatianahoanca buna seara tuturor.am o nelamurire sotul meu este arestat preventiv pentru talharie.astazi trebuie sa i se dea pronuntare cu privinta la mandat ...am sa ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)