avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inlocuirea masurii arestarii preventive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inlocuirea masurii arestarii preventive

buna seara tuturor.am o nelamurire sotul meu este arestat preventiv pentru talharie.astazi trebuie sa i se dea pronuntare cu privinta la mandat ...am sa atasez linkul extras din portalul instantelor ca sa vedeti mai clar situatia lui
[ link extern ] *
S[uneti-mi si mie va rog ce sanse are sa fie judecat in libertate... daca mai aveti nevoie de anumite detalii va rog lasa-ti mesaj.


va multumesc mult.;)
Încercaţi să postaţi corect link-ul, aţi postat doar pagina cu harta de pe portal.
orasul este: braila, la judecatorie,iar ca parte : H.L.V.al doilea rezultat...sau mai bine cititi in ansamblu despre tot...nu pot copia linkul aici..nu-mi da voie.

Editat de moderator simonette12- pct.2.11 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
De asemenea , nu este de dorit sa mentionati numelor persoanelor fizice si juridice in continutul mesajelor ( pct.2.11 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
tatianahoanca a scris:

Informaţii detaliate despre dosar
Numãr unic dosar: 6103/196/2012
Înregistrat în data de: 04.05.2012
Obiect dosar: tâlhărie (art.211 C.p.) menţinerea măsurii arestării preventive
Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părţi:H.L.V Inculpat
M.D.I : Inculpat
S.D : Parte civilă
SC ... SRL BACÃU : Parte civilă
Spitalul Jud.Braila: Parte civilă
A.V : Parte vătămată
CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Recurs 10/05/2012 H.L.V., M.D.I
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
08/05/2012 Amână cauza
Solutie: menţine starea de arest preventiv a inculpatulor
25/05/2012 Amână cauza
Solutie: amina pronuntarea cu privire la cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu obligatia de a nu părăsi tara formulată de inculpatul H.L.V.la data de 28.05.2012. pe fondul cauzei pentru a se emite adresa la ORC
28/05/2012 Amână cauza
Solutie: respinge cererea formulată de incupatul H.L.V de înlocuire a arestului preventiv cu obligaţia de a nu părasi tara
22/06/2012 Amână cauza
Solutie: amîna pronuntarea la data de 25.06.2012 cu privire la cererile de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu obligatia de a nu parasi tara formulate de inculpati pe fondul cauzei acorda termen la data de 21.09.2012 pentru a se cita martorii
25/06/2012 Amână cauza
Solutie:
21/09/2012
Solutie:

acesta este un extras de pe portalul instantelor..ce finalizare credeti ca va avea ?
Credeti ca il poate judeca in libertate?Dovezi in acest dosar de talharie sunt prea putine,decat o inregistrare telefonica kre ,spune avocatul,ca nu e suficienta pentru al incrimina.

r.gabi a scris:

Fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului , probele administrate , nimeni nu se poate hazarda sa va dea o parere avizata.
Instanta de judecata a mentinut masura arestarii preventive , apreciind asupra pericolului real si concret al faptei si asupra persoanei inculpatului , in conformitate cu dis.art.148 si urm. c.pr.pen.
Consultati un avocat care in functie de consultatea dosarului va va comunica opinia sa profesionala si impreuna cu care se va stabili o tactica comuna de aparare pentru minimalizarea consecintelor juridice ale faptelor.

Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie de intretinere zsoltkasoni zsoltkasoni Buna ziua! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)
Cum se intocmeste un testament olograf? PSNTY PSNTY Va rog sa-mi explicati cum se scrie un testament olograf? Editat de moderator simonette12- motiv.pct.1.2 din Regulament (vezi toată discuția)