avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Renuntare la serviciile avocatului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Renuntare la serviciile avocatului

Buna ziua. Ma intreseaza sa renunt la un avocat pe care l-am angajat si deja platit pentru un proces civil. Cele doua intrebari sunt: in ce conditii am dreptul sa renunt la serviciile acestu avocat si ce se intimpla cu banii pe care deja i-am achitat (pe chitanta)? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:51, 8 Septembrie 2012
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic cu aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
cristimunteanu a scris:

Buna ziua. Ma intreseaza sa renunt la un avocat pe care l-am angajat si deja platit pentru un proces civil. Cele doua intrebari sunt: in ce conditii am dreptul sa renunt la serviciile acestu avocat si ce se intimpla cu banii pe care deja i-am achitat (pe chitanta)? Multumesc

cazacuioana a scris:

Puteti oricand renunta la un avocat fara sa motivati gestul , insa banii nu ii mai primiti intrucat renuntarea se face la solicitarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat suspendat george86 george86 As dori sa stiu daca stie cineva daca un avocat suspendat pentru neplata cotelor trebuie sa achite si pe durata suspendari cotele catre barou,sau unde pot ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale- dubla cetatenie Gherard Gherard Buna ziua Sunt persoana cu dubla cetatenie. Am fost condamnat cu suspendare pentru o infractiune, spuneti-mi va rog daca antecedentele penale vor apare si in ... (vezi toată discuția)
Am fost adoptat de bunica mea- ce drepturi am ? marian_26 marian_26 daca am fost adoptat de bunica mea si eu am 27 de am ce benefici mai am dupa decesul adoptatorului (bunica mea)? de pensie de urmas mai beneficiez dupa decesul ... (vezi toată discuția)