avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat suspendat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat suspendat

As dori sa stiu daca stie cineva daca un avocat suspendat pentru neplata cotelor trebuie sa achite si pe durata suspendari cotele catre barou,sau unde pot afla
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:17, 3 Octombrie 2012
in legea avocatilor ar fi un inceput bun de cautare
doar catre casa de pensii trebuie sa plateasca
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic legat de aceasta tema, iar daca mai aveti intrebari/nelamuriri in acest sens, sa continuati discutia aici ( pct.3.3 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
george86 a scris:

Sunt avocat si acum 9 luni am fost sospendat pentru neplata cotelor catre barou acum vreau sa ma repun pe tablou ,pana la data suspendari am avut 6 luni de neplata a cotelor acum baroul imi cere sa achit cotele si pe durata suspendari si nu cred ca este corect deoarece fiind suspendat nu am avut dosare ,stie cineva unde exact pot sa vad legea in speta

DEDITA MIHAELA a scris:

Legea profesiei de avocat este legea 51/1995. Însă, în plus faţă de aceasta fiecare barou are şi hotărâri proprii de funcţionare şi mai sunt şi hotărârile date de Uniunea Barourilor. Din câte ştiu la biroul de care aparţin, trebuiesc plătite taxele la zi şi în plus o taxa ptr reluarea activităţii stabilită de barou, la noi de ex este de 3000 lei. Nu puteţi fi obligat la plata taxelor ptr lunile suspendate, poate fi vorba de taxa despre care vă spuneam. Mai întrebaţi odată. Succes.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen primire in profesia de avocat Crinisor Crinisor Buna ziua, va rog sa imi spuneti conditiile examenului de primire in profesia de avocat, dupa 5 sau 10 ani se efectueaza? Care este actul normativ? multumesc (vezi toată discuția)
Renuntare la serviciile avocatului cristimunteanu cristimunteanu Buna ziua. Ma intreseaza sa renunt la un avocat pe care l-am angajat si deja platit pentru un proces civil. Cele doua intrebari sunt: in ce conditii am dreptul ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie de intretinere zsoltkasoni zsoltkasoni Buna ziua! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei ... (vezi toată discuția)