avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost adoptat de bunica mea- ce drepturi am ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost adoptat de bunica mea- ce drepturi am ?

daca am fost adoptat de bunica mea si eu am 27 de am ce benefici mai am dupa decesul adoptatorului (bunica mea)? de pensie de urmas mai beneficiez dupa decesul adoptarului (bunica mea)?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:54, 20 Septembrie 2012
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, iar daca mai aveti intrebari/nelamuriri sa continuati discutia aici. ( pct.3.3 din Regulament).
Pentru continuarea discutiei, aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
b]marian_26 a scris:

daca am fost adoptat de catre un membru din familie (bunica mea) bunica are pensie de vechime si un ajutor pe caz de boala ce parte din pensia bunicii mele voi lua jumatate cea de drept, cea de boala sau jumatate din toti bani pe care ii ia in prezent (bani de drept si ajutor de boala) dupa decesul bunicii? si ce alte drepturi voi mai avea dupa decesul bunicii cu actul care imi va veni acasa si dus la tribunal si legalizat? va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie de intretinere zsoltkasoni zsoltkasoni Buna ziua! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Avocat suspendat george86 george86 As dori sa stiu daca stie cineva daca un avocat suspendat pentru neplata cotelor trebuie sa achite si pe durata suspendari cotele catre barou,sau unde pot ... (vezi toată discuția)
Mostenire-modificari aduse imobilului bun succesoral sultanescuflorin sultanescuflorin buna ziua.dupa decesul tatalui meu am facut succesiunea mie si fratelui meu revenindu-ne cate 12.5% si mamei noastre 75%.intre timp mama a decedat.noi nu am ... (vezi toată discuția)