avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Antecedente penale- dubla cetatenie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Antecedente penale- dubla cetatenie

Buna ziua Sunt persoana cu dubla cetatenie. Am fost condamnat cu suspendare pentru o infractiune, spuneti-mi va rog daca antecedentele penale vor apare si in cazierul tarii in care nu fusesem condamnat? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:51, 22 Septembrie 2014
Dacă țara face parte di UE, Da.
Am fost condamnat in Ucraina. Ce spune-ti in acest caz? Astfel renuntarea la cetatenie ucrainei schimba ceva?
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
Gherard, utilizator
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceasi tema, iar in masura in care mai aveti intrebari suplimentare sa contiuati discutia aici ( pct.3.3 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
Gherard a scris:

Buna Ziua. Posed dubla cetatenie Romania si Ucraina. Am fost condamnat cu suspendare in Ucraina. Spuneti-mi va rog daca antecedentele penale apar si in cazierul roman? Va multumesc

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

In cazierul roman nu ar trebui sa apara.
Scoateti un cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Renuntare la serviciile avocatului cristimunteanu cristimunteanu Buna ziua. Ma intreseaza sa renunt la un avocat pe care l-am angajat si deja platit pentru un proces civil. Cele doua intrebari sunt: in ce conditii am dreptul ... (vezi toată discuția)
Examen primire in profesia de avocat Crinisor Crinisor Buna ziua, va rog sa imi spuneti conditiile examenului de primire in profesia de avocat, dupa 5 sau 10 ani se efectueaza? Care este actul normativ? multumesc (vezi toată discuția)