avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Explicatie solutie proces
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Explicatie solutie proces

Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta solutie data in urma unui proces: "Anulează cererea de suspendare ca netimbrată şi cererea de chemare în judecată ca acţiune principală de anulare a actelor administrative emise de pârâtă."?
Mai pot face recurs?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:33, 10 Noiembrie 2011
nu,mai bine introduceti actiunea din nou dar de data aceasta platiti taxa de timbru
...daca mai sunteti in termen.
Am avut avocat care m-a asigurat sa stau fara grija ca el face totul... Eu nu am cunostinte in acest domeniu deloc. Nu am stiut de taxa de timbru. Partea adversa nu s-a prezentat deloc. O sa am ceva sa le platesc pentru ca am pierdut procesul?
Daca ne dati mai multe detalii va raspundem mai la obiect.
Fara nume, expuneti speta.
Marius Nou a scris:

"Anulează cererea de suspendare ca netimbrată şi cererea de chemare în judecată ca acţiune principală de anulare a actelor administrative emise de pârâtă."?

Cred ca nu ati reprodus corect solutia instantei. Pentru mine nu este tocmai inteligibila, mai ales partea privind cererea de chemare in judecata. Ce s-a intamplat cu ea? A fost si ea anulata ca netimbrata?

Alte discuții în legătură

Anulare actiune: ce se intampla cu chemarea in garantie? smeagull smeagull Buna ziua. Reprezint parata intr-o actiune in pretentii. Prin intampinare am chemat in garantie un tert. Am timbrat chemarea in garantie pentru primul ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnã anularea cererii de chemare în judecatã ca netimbratã? TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)
Apel atomol atomol Buna ziua ! Reclamantul a pierdut procesul pe fond si a facut apel . Paratul nu poate fi gasit pentru a fi citat .si s-a amanat de 8 ori din cauza asta . Nici ... (vezi toată discuția)