avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratiile de avere si de interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratiile de avere si de interese

pana cand trebuie completate si depuse declaratiile de avere si interese la o autoritate publica locala
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:02, 10 Noiembrie 2011
Termenul legal de depunere a declaraţiei de avere sau de interese: 15 iunie ale fiecărui an.

Declaraţiile de avere şi de interese se păstrează pe pagina de internet a institutiei cel puţin 5 ani de la publicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)
Declaratii de avere si interese pe anul 2008 cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, Poate sa-mi spuna si mie cineva care este termenul de depunere a declaratiilor de avere si de interese pentru anul 2008? pentru anul 2007 stiu ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere si declaratia de interese lisav lisav Buna ziua, Sunt functionar public-Resurse umane si am primit prin Dispozitia primarului atributii referitoare Declaratiile de avere si interese ale ... (vezi toată discuția)