avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit pe profit

Buna ziua, acuma am descoperit ca in 2007 si 2008 sa calcula gresit impoz. pe profit, adica decl 101 este gresita in ce sens, cand sa declarat trimestrial impoz pe profit, sa calculat doar pe trimestrul respectiv si nu cumulat de la inceputul anului, iar la 101 la fel nu sa calculat pe tot anul ci sa trecut pe fiecare trimestrul in parte.
As vrea sa stiu care ar fi consecintele.
Rezulta ca sa platit in plus la stat 352 lei.
Dar problema este ca sa calculat gresit impozitul si sa depus decl 101 gresit, care ar fi amenda?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:23, 10 Noiembrie 2011
Daca faceti corectiile si depuneti declaratiile rectificative din proprie initiativa cat mai repede, nu va amendeaza nimeni.
Ati putea sa imi dati o lege sau ceva unde scrie?
Multumesc.
Nu scrie in nicio lege ca nu va amendeaza ci pentru ce va amendeaza.
Forte corect a raspuns colegul mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectii contabile daryana daryana Buna ziua!!!! Am descoperit o mare greseala si nu stiu cum sa o scot la capat. Am constatat ca s-a descarcat gresit contul de marfa incepand cu aprilie ... (vezi toată discuția)
Declarare eronata impozit profit 2007! ajutor adriana.negoita adriana.negoita Buna ziua! Am nevoie de un sfat pentru rezolvarea urmatoarei probleme: La 25.01.2008 prin intermediul declaratiei 100 o societate a declarat impozit pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Doina B Doina B Buna ziua! 1) In cazul in care o societate a inregistrat impozit pe profit la fiecare trimestru in anul 2011 dar a declarat 0 de fiecare data in declaratia ... (vezi toată discuția)