avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... donatie - trebuie facut cadastrul?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

donatie - trebuie facut cadastrul?

buna ziua,as avea si eu o intrebare
mama mea are o garsoniera si ar dori sa mi-o doneze mie,as vrea sa stiu daca trebuie sa mai faca cadastru'?ea are doar act de vanzare-cumparare.
daca puteti sa-mi spuneti cam ce acte sunt necesare?
va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 20:47, 10 Noiembrie 2011
da, trebuie intocmita documentatie cadastrala inainte sa puteti incheia contractul de donatie. In principiu aveti nevoie de contractul de vanzare cumparare, certificat fiscal si schite cadastrale (contactati un expert cadastral pentru asta). Ulterior pentru donatie aveti nevoie de contractul de vanzare-cumparare, un certificat fiscal, schite cadastrale si certificatul dvs de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare bar alina_blue_lupu alina_blue_lupu dosresc sa cumpar un bar care este ridicat pe un teren inchiriat.Acel bar are autorizatie de \" constructie provizorie\".Cine imi poate intocmi ctr de ... (vezi toată discuția)
Donatie casa marcovicicatalina marcovicicatalina mama mea vrea sa imi faca mie fiica,unica mostenitoare, donatie casa avand certificatul de mostenitor.ce acte ii trebuiesc? (vezi toată discuția)
Donatie teren agricol de la parinti marengo85 marengo85 Buna ziua, Am un teren agricol de la mama mea pe care doreste sa mi-l doneze , am rugamintea sa imi spuneti ce acte sunt necesare si ce demersuri se fac dupa ... (vezi toată discuția)