avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract vanzare-cumparare bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract vanzare-cumparare bar

dosresc sa cumpar un bar care este ridicat pe un teren inchiriat.Acel bar are autorizatie de " constructie provizorie".Cine imi poate intocmi ctr de vanzare-cumparare si ce acte mai sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 15:29, 9 Februarie 2012
va poate intocmi contract de vanzare-cumparare orice notar public din romania
ca sa puteti intocmi contractul este nevoie ca respectiva contrsuctie sa fie intabulata in cartea funciara
aveti nevoie de autorizatie construire, schite cadastrale si certificat fiscal. daca intantionati sa cumparati pe sc aveti nevoie si de hotarare aga.
Multumesc, dar mai am o nelamurire: terenul respectiv nu are cadastru?
in principiu, daca actul de cumparare a fost incheiat dupa anul 2000, ar trebui sa aiba documentatie cadastrala respectiv intabulare atat constructia cat si terenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie fara acte alexix alexix buna ziua, am si eu o intrebare.Lucrez intr-o institutie publica si in momentul in care am fost nevoita sa scot un extras de CF am constatat ca nu apare ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire Oana  Tudor Oana Tudor Am o problema si nu reusesc sa ii gasesc soluţia. Societatea a cumparat de la alta societate o magazie (nu si terenul aferent). Această tranzacţie ca sa ii ... (vezi toată discuția)