avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier

am avut ieri un accident fara victime.eu sunt vinovat.nu a fost chemata politia.partea vatamata mi-a cerut 3000 ron.

ce mi se poate intampla daca cheama politia.
pentru ca nu sunt de acord sa ii dau tati bani,deoarece e doar putin indoita aripa.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 01:25, 26 Noiembrie 2011
Aveti asigurare RCA?
Daca da, completati formularul de constat amiabil si ii dati o copie a RCA-ului dv. Sub nici o forma nu ii dati bani. Daca nu vrea sa completeze formularul de constat amiabil e mai complicat. Dati-mi mai multe detalii.
Pai nu aveti asigurare ?
De ce nu ati completat asigurarea amiabila?
De ce trebuie sa platiti din mana?
Daca nu aveti asigurare... grav.
nu am asigurare rca.
De obicei se da amenda de 1000-2000 lei pentru lipsa rovineta/rca + se ridica numerele si certificatul de inmatriculare (acuma nu stiu ca nu ati fost prins flagrant)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen completare formular constatare amiabila thew thew Am fost implicat intr-un accident rutier minor. Prin manevra de mers inapoi am lovit un alt autovehicul, i-am indoit putin bara din fata. A zis ca nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 30 de zile, pentru nedeclarare de accident XWihai XWihai Ma deplasam regulamentar pe un sector de drum, unde depasirea este permisa. In fata mea, erau 2 autoturisme, A si B si toti eram pe acelasi sens de mers, m-am ... (vezi toată discuția)
Accident minor masina inmatriculata in spania fara rca nicoleta.gherghe nicoleta.gherghe Azi am \"harsait\" zdravan o masina inmatriculata in Spania fara asigurare romaneasca. Masina era parcata iar eu care nu eram atenta am intrat cu aripa dreapta ... (vezi toată discuția)