avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme de mostenire

Am de vandut un apartament. Am doi copii minori, sub curatela. Cu acordul curatorului, pot vinde apartamantul mostenit de la fosta sotie? Banii care se cuvin copiilor ii pot folosi sau trebuie pastrati la banca pana la majorat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 13:28, 10 Noiembrie 2011
1.puteti vinde apartamentul cu acordul curatorului
2.banii rezultati care se cuvin copiilor vor fi administrati de curator pana la majorat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile minorului Adriana-Corina Adriana-Corina buna am 17 ani si 6 luni....mama mea a decedat in urma cu 11 ani...iar tatal meu in 10.10.2009 dupa moartea mamei mele mi s-a numit un curator..deoarece am ... (vezi toată discuția)
Clauza la contract ellaene ellaene Am o casa cumparata acum un an de zile si as vrea sa trec o clauza prin care in cazul in care voi deceda fostul sot(care de drept ar intra in posesia casei,ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune/tutore nicole852107 nicole852107 buna ziua,problema sta un felul urmator,urmeaza o succesiune,mostenitori sunt 2 copii si sotia supravietuitoare.unul dintre copii este schizofrenic.de teama de ... (vezi toată discuția)