avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM in Romania, domiciliu in alta tara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM in Romania, domiciliu in alta tara

Buna ziua,

Avem un angajat care ar dori sa se relocheze in alta tara. Intrucat specificul activitatii prestate de el nu cere prezenta sa in firma, noi am dori ca el sa ramana in continuare angajatul nostru si sa lucreze de acolo pentru noi. In tara in care urmeaza sa se relocheze nu avem filiala sau punct de lucru, angajatul nostru urmand sa lucreze de la domiciliul sau. Este acest lucru posibil? Trebuie modificat ceva in contractul lui de munca?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

O societate din germania poate inchiria un birou in romania? bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Angajatorul meu este o socitate din Germania cu forma juridica GmbH . Intrebarea este poate aceasta societate sa inchireze un birou in Romania ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal relocare Mika05 Mika05 Compania la care lucrez a decis sa ma relocheze la biroul de vanzari din Bucuresti, pe perioada nedeterminata. Vreau sa stiu exact ce trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Angajat firma franta Romanian_employee Romanian_employee Buna seara Urmeaza sa ma angajez pentru a lucra pentru o firma franceza. Pentru inceput voi lucra de acasa, apoi se vor mai angaja persoane si se va gasi un ... (vezi toată discuția)