Buna ziua,
Sunt casatorita de 6 ani; in urma casatoriei a rezultat un copil. Vrem sa ne despartim, insa nu stiu daca noua - mie si baietelului meu ne revine ceva.
Sotul meu lucreaza la o firma straina, e bine platit, iar salariul ii este livrat in cont deschis la o banca in Ro.
Sotul meu a cumparat inainte de casatorie 2 apartamente, iar salariul pe care il are l-a depus in cont la banca; cel care are dreptul la cont e tatal sau, nu sotia.
Copilul meu are drept de mostenire in cazul acesta? cum demonstrez ca el nu este somer (asa spune pt a nu plati pensie alimentara)?
Va multumesc
1.mai intai se face divortul si solicitati incredintarea minorului
2. tatal va fi obligat la pensie de intretinere raportat la veniturile lui:este suficient sa stiti unde lucreaza ca va cere instanta relatii de la angajator
3.partajul se face dupa divort. fiecare veti avea dretul in functie de contributia din timpul casatoriei sau in mod egal
4.copilul nu are momentan nici un drept de mostenire pentru ca sotul dumneavoastra nu este decedat
Mergeti la un mediator autorizat pentru divort si partaj, este cea mai simpla si cea mai convenabila procedura in cazul divortului si partajului bunurilor comune.
Mostenire
jaguar26iunie79
Buna ziua!Am o nelamurire in cazul unei mosteniri si as vrea sa stiu urmatoarele:daca sunt singur la parinti si ai mei sunt despartiti de ceva vreme,mama fiind ... (vezi toată discuția)