avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sesizare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sesizare penala

Va rog sa-mi spuneti care este actul normativ (respectiv articolul) in care se indica care sunt cazurile in care se sesizează parchetul si care sunt cazurile in care se sesizeaza politia?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:57, 10 Noiembrie 2011
puteti sesiza parchetul sau politia cum doriti. parchetul oricum verifica activitatea politiei
Da, puteti sesiza atat politia cat si parchetul, dar daca va referiti la competenta organelor de cercetare penala a politiei judiciare sau competenta procurorului in efectuarea urmaririi penale cu privire la anumite infractiuni atunci puteti sa va uitati peste art 209 Cod procedura penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele emise de organul de cercetare penala marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com As dori sa stiu daca organul de cercetare penala (politistul, de obicei) poate sa emita ordonante si rezolutii, sau doar procurorul poate sa le emita. Va ... (vezi toată discuția)
Practicieni drept penal pe scurt: organul de cercetare al poliției ... Catalin2o14 Catalin2o14 Practicieni drept penal Pe scurt: organul de cercetare al poliției judiciare poate dispune prin ordonanța declinarea urmariri penale sau doar procuror poate ... (vezi toată discuția)
Cerere schimbare organ cercetare penala pop sorin pop sorin Care este procedura pt schimbarea organului de cercetare penala? Cerere catre Parchetul de pe langa Judecatoria unde s-a deschis dosarul sau este o alta ... (vezi toată discuția)