avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proiect FEADR-Angajare manager sau inginer constructor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proiect FEADR-Angajare manager sau inginer constructor norma intreaga

Buna ziua,

La depunerea dosarului pentru incasarea subventiei in cadrul unui proiect FEADR pt achizitia unui utilaj in constructii mi s-a cerut o diploma de manager sau angajarea unui manager sau inginer constructor. Am prezentat functionarului o diploma de manager de proiect acreditata ( mentionez ca am studii superioare si sunt angajata ca manager de proiect) dar a zis ca nu e buna si mi-a zis ca trebuie sa angajez o persoana care indeplineste conditiile de mai sus. Am angajat un inginer constructor cu 1 ora pe zi, pe perioada nedeterminata.
Deci am 2 angajati: un sofer pt utilaj cu norma intreaga(conform proiect) si un inginer constructor cu norma partiala.
Cand m-am dus cu contractul pt inginer constructor, d-na functionar mi-a spus ca nu e bine pt ca e incadrat cu norma partiala. Nu se poate sa mi se ceara sa ingajez un manager cu norma intreaga pt un proiect cu un utilaj. Cat trebuie sa produca utilajul respectiv ca sa pot plati darile la stat + salariile angajatilor si sa mai iasa si profit?

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti unde exista respectivele proceduri pt acceptarea dosarului de plata sau o modalitate de a rezolva problema.

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Functie alexandrudaniela alexandrudaniela Am o problema mai ciudata! Am o firma de proiectare in constructii. Doresc sa angajez un domn care este inginer dar mecanic nu constructor. Deci nu il pot ... (vezi toată discuția)
Salariat bugetar bulzanv bulzanv lucrez in invatamint cu norma intreaga sint angajat si la biserica cu jumatate de norma, intrebare: am dreptul sa fiu si la biserica angajat cu norma ... (vezi toată discuția)
Incadrare alcida20 alcida20 Buna, am si eu o nelamurire: sotul meu a fost angajat pentru o perioada de 2 luni la o firma pe functia de tehnician retele de telecomunicatii; la sfarsitul ... (vezi toată discuția)