cod caen 4729.....pot deschide un magazin cu alimente vrac, ex; zahar,dulciuri,in special akum as vrea produse ptr sarbatori......spatiul il detine fratele meu,e de ajuns un contract de comodat sau trebuie sa fac punct de lukru?
un second hand as mai vrea dar nu stiu ce cod caen imi treb?
va multumesc anticipat!
De contractul de comodat impreuna cu actul de proiprietate aveti nevoie pentru a deschide punctul de lucru la registrul comertului. Codul 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate - daca vindeti doar dulciuri pentru sarbatori este bun. Pentru second-hand este pretabil codul 4779 - Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine.
va multumesc ptr raspuns.....dar ce alte produse alimentare as mai putea vinde? la ce anume se refera acest comert "al altor produse alimentare'?ce intra in categoria asta? stiu k nu am voie alcool si tutun...
sau unde as putea citi ce fel de produse pot vinde?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cod caen
Maria Stet
Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN.
Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen corect
bocai
Va rog un raspuns legat de cod caen corect, respectiv codul declarat ca principal este 4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)