avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... respingere viza reintregirea familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

respingere viza reintregirea familiei

buna seara,as dorii daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva,in legatura cu respingerea vizei de reantregirea familiei a sotului meu.sunt casatorita cu un cetatean algerian,air pe data de 27,09.2011,sotul meu a depus la consulatul romaniei un dosar de viza pentru reantregirea familiei.astazi am vorbit la consulat si mi s-a spus ca viza sotului meu a fost respinsa in baza OUG194/2002,art.27,alin.2,lit.e.am citit ce scrie in lege,si dupa cum am inteles eu,ar fii vorba despre suspiciune de imigrare ilegala.nu inteleg cum aceasta viza a putut fii respinsa pe un asemenea motiv.mentionez ca toate actele depuse la dosar au fost in regula.am sunat la Centrul National de vize,iar de acolo,m-au indrumat sa depun o petitie catre ORI,in orasul unde domiciliez.as dorii sa intreb ce anume ar trebui sa contina aceasta petitie,sau carui departament as putea sa ma adresez pentru ca sotul meu sa obtina viza si sa vina in tara.va multumesc
Cel mai recent răspuns: loadingvirus , utilizator 14:47, 12 Noiembrie 2011
Adreseaza-te Oficiului de Imigrari de pe raza judetului tau. Iti vor da lista cu actele necesare.
Mai încearcă si pe site-ul Oficiului Român de Imigrări www.ori.mai.gov.ro/detalii/pagina/ro/Venireacalatoria-in-Romania/67,poate gasesti raspuns la intrebare sau mai dă si o cautare pe Google deoarece sunt multe persoane care sunt in aceasta situatie si carora le-a fost refuzata (fara sa stie de ce) viza de sedere in Romanica (ma refer in special la persoane care au aceeasi problema ca a ta).Ex.[ link extern ]
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza student cls cls Buna ziua. Ma intereseaza termenul legal de depunere la consulat a dosarului pentru obtinerea vizei de studii; este vorba de un cetatean ucrainean si unul rus, ... (vezi toată discuția)
Viza in romania serady serady Buna ziua, As dorii sa stiu cum pot sa obtin o viza in Romania pentru un termen de 3 luni pentru o persoana rezidenta in China! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Ce poate sa faca un cetatean ilegal in romania sorin14 sorin14 Buna ziua tuturor Vroiam sa va intreb daca stiti cum poate un cetatean care este ilegal in Romania de exemplu a venit cu viza de turist si a ramas in ... (vezi toată discuția)