avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce poate sa faca un cetatean ilegal in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce poate sa faca un cetatean ilegal in Romania

Buna ziua tuturor

Vroiam sa va intreb daca stiti cum poate un cetatean care este ilegal in Romania de exemplu a venit cu viza de turist si a ramas in Romania, cum poate sa faca ca dupa expirarea vizei sa devina din nou legal? Daca s-ar casatori ar deveni legal sau cel putin nu paote fi deportat? sau ce ar putea sa faca?

Multumesc mult

Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:04, 3 Iunie 2010
sa ceara azil politic spre ex..ca de casatorit nu poate...
De ce ,cetateanul respectiv nu aprelungit viza de sedere in termenul legal ?
Poate gasiti solutia pe site-ul Oficiului Roman pt Imigrari: www.ori.mai.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza in calea iubirii Krishnaind Krishnaind Am un iubit indian de 3 ani, ne-am cunoscut la munca intr-o tara straina, el a trebuit sa plece in India pentru probleme familiale, dupa 2 ani a reusit sa vina ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Depasirea vizei de sedere in romania ContSters172960 ContSters172960 Buna ziua, Sunt cetatean moldovean si am depasit dreptul de a ma afla legal pe teritoriul Romaniei cu 1 an. Mentionez ca pana acum un an am avut viza ... (vezi toată discuția)