Eu am incheiat un contract cu o agentie imobiliara pentru ca vreau sa vind apartamentul ,ca sa pot achita dotoriile deoarece nu am posibilitate de plata.Agentul imobiliar a spus ca daca in termenul dat de instanta nu reusesc sa vind apartamentul se ajunge la executare silita,a-si vrea sa stiu cum sa procedez maine in instanta.
In primul rand, despre ce datorii este vorba?
Daca sunt datorii catre asociatia de proprietari, veti putea solicita instantei un termen pentru rezolvarea pe cale amiabila a datoriei.
Nu se va poceda imediat la executarea silita prin executor, asa cum a sugerat un coleg mai sus.
Depuneti in instanta contractul cu agentia, si dovediti ca puteti rezolva proiblema pe cale amiabila.
Daca aveti interes real pentru acoperire debit acumulat,contactati personal presedintele de asociatie,negociati cu acesta esalonarea debitului,incheiati inscris a carui copie o depuneti in instanta
eu am fost la asociatia de locatari cu contractul incheiat intre mine si agentia imobiliara,dar presedintele asociatiei mi-a spus ca nu este nevoie sa m-a mai prezint in instanta ca oricum procesul se poate judeca si fara sa fiu prezenta.Este adevarat sau trebuie sa fiu prezenta si sa prezint contractul