avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proces cu asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proces cu asociatia de locatari

Eu am incheiat un contract cu o agentie imobiliara pentru ca vreau sa vind apartamentul ,ca sa pot achita dotoriile deoarece nu am posibilitate de plata.Agentul imobiliar a spus ca daca in termenul dat de instanta nu reusesc sa vind apartamentul se ajunge la executare silita,a-si vrea sa stiu cum sa procedez maine in instanta.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:35, 12 Noiembrie 2011
daca in termenul acordat nu reusiti sa vindeti instanta va numi un executor care va vinde el apartamentul
In primul rand, despre ce datorii este vorba?
Daca sunt datorii catre asociatia de proprietari, veti putea solicita instantei un termen pentru rezolvarea pe cale amiabila a datoriei.
Nu se va poceda imediat la executarea silita prin executor, asa cum a sugerat un coleg mai sus.
Depuneti in instanta contractul cu agentia, si dovediti ca puteti rezolva proiblema pe cale amiabila.
este vorda de 8314 lei,dar m-a gindeam in cazul in care nu reusesc sa vind apartamentul,in termenul dat de instanta ce se poate intimpla
Daca aveti interes real pentru acoperire debit acumulat,contactati personal presedintele de asociatie,negociati cu acesta esalonarea debitului,incheiati inscris a carui copie o depuneti in instanta
eu am fost la asociatia de locatari cu contractul incheiat intre mine si agentia imobiliara,dar presedintele asociatiei mi-a spus ca nu este nevoie sa m-a mai prezint in instanta ca oricum procesul se poate judeca si fara sa fiu prezenta.Este adevarat sau trebuie sa fiu prezenta si sa prezint contractul

Alte discuții în legătură

Recuperare restante intretinere de la fost proprietar mariacoman mariacoman doresc un sfat. am cumparat o garsoniera. de la data precontractului pana la data semnarii contractului definitiv au trecut 2 luni din motive juridice. la ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata - asociatia de proprietari sSpyrotek sSpyrotek Buna seara! Am primit de la asociatia de proprietari o somatie de plata in care imi spun ca trebuie sa achit suma de 4000 lei pana la data de 31 aprilie.nu ... (vezi toată discuția)
Datorie la intretinerea blocului sharzod sharzod Am cumparat prin licitatie publica un apartament. Am finalizat toate actele inclusiv cadastru si intabulare.In acte se specifica clar ca imobilul ... (vezi toată discuția)