avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate sa nu uitam ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

sa nu uitam ...

Ce ar fi ca Printul Charles..sa fie regent in romania???:D
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:07, 10 Noiembrie 2011
Nu ar fi ceva nou. Intodeauna am fost "pastoriti" de marile puteri pentru ca noi nu am fost si nu suntem inca in stare sa ne pastorim singuri.
@aricostel2006

In caz ca nu ati vazut, in Timp liber si ocupatii cu care il putem umple este un topic intitulat Sa mai si radem..., unde se potrivea de minune intrebarea dvs. :rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda de a deveni sarlatan -cele 10 porunci ale sarlatanilor rodica_post rodica_post Cele 10 porunci ale Sarlatanilor sunt : 1.-Ascultai-va cu atentie Victima,sa nu vorbiti repede ! 2.-Nu dati niciodata impresia ca sunteti plictisit ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2009 ContSters114803 ContSters114803 vreau sa fac credit prin prima casa si il iau pe socru-meu codebitor.problema e ca lui nu i s-a dat fisa fiscala pe 2009 ,a plecat anul acesta in mai de la ... (vezi toată discuția)
Printul charles a sustinut la bucuresti un „discurs rar”, dupã cum a remarcat presa internaþionalã. a vorbit despre dragostea sa pentru românia si poporul român legalmgm legalmgm „Românii au multe motive de mândrie”, a mai spus Prinţul Charles în discursul său, „iar această mândrie ar trebui să vă determine ... (vezi toată discuția)