avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Verificare acte jandarmerie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Verificare acte jandarmerie

Buna ziua!
Ma numesc catalin.
Azi in pauza mare la scoala am iesit la magazin cu un coleg sa bem cate o cafea si bine inteles ca fiind frig afara am intrat intr-o scara de bloc (intrarea din spate pe unde nu iesea nimeni pt ca era gardul scolii), iar acel coleg isi aprinde o tigara, fiind vazut de un locatar care ne-a spus sa stam dar sa nu facem mizerie.
In acel timp ne-au vazut 2 jandarmi.
Florin(colegul) si-a stins tigara cand i-a vazut dar dupa ce s-au legitimat i-a spus sa isi aprinda tigara pt ca e pacat de cafea daca se raceste ba chiar i-a dat si bricheta.
Acestia ne-au luat datele spunand ca e doar un control de rutina la cererea politiei.
Oare se poate intampla ceva?:sorry:
Cei 2 au spus sa stam linistiti pt ca nu am facut nimic.
Va multumesc!

Catalin, clasa a 11-a:)
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:27, 10 Noiembrie 2011
Nu se intampla nimic!
Este o simpla identificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele ca angajat georgi87 georgi87 Buna ziua! As dori sa stiu cum as putea sa depun o plangere impotriva sefei de magazin care este pe tura mea, si care face discriminari intre angajati. La ... (vezi toată discuția)