avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari de viata - ar trebui sa rascumpar politele?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari de viata - ar trebui sa rascumpar politele?

Rog sfatul unei persoane competente in urmatoarea speta: platesc mai mult de 4.000 ron/an pe diverse polite de asigurari una din 1998 si doua din 2001. Maturitate in 2021-2023. De la anu' s-ar putea sa mi se reduca drastic venitul. Intrebare: o fi bine sa string surubul ca sa incerc sa le platesc inca 10-15 ani sau mai bine sa le rascumpar - cam la 1/2 din cit am cotizat - si sa uit ca am asigurari?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:38, 10 Noiembrie 2011
Asta este o problema care va apartine. Aveti la fiecare polita un grafic de rascumparare si vedeti cat ati depus si cat urmeaza sa primiti la rascumparare si apoi la maturitate. Apoi mai analizati ce alte facilitati va ofera polita dv si va hotarati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de viata Szel Szel Mi-am facut o asigurare de viata pe 20 de ani. In primii 2 ani daca nu as fi achitat primele de asigurare, societatea de asigurari ar fi procedat la rezilierea ... (vezi toată discuția)
Rascumparare polita asigurare viata inainte de termen flavianda flavianda Buna ziua. Am o polita de asigurare de viata tip United Link cu componenta de investitii, incheiata in 2008 pe 20 ani, pt. care am in momentu;l de fata ... (vezi toată discuția)
Rascumparare polita de asigurare de studii debut 18 ela76 ela76 In oct.2008 am facut o polita de asigurare de studii Debut 18 pentru baietelul meu care avea atunci 2 ani si ceva, urmand ca la 18 ani sa primeasca suma de ... (vezi toată discuția)