Buna ziua.
Am o polita de asigurare de viata tip United Link cu componenta de investitii, incheiata in 2008 pe 20 ani, pt. care am in momentu;l de fata valoarea contului de 5500 RON si primele platite pana acum 8000 RON. Doresc sa rascumpar polita deoarece mi-am pierdut locul de munca si nu o mai pot sustine. Care ar fi valoarea de rascumparare la care sa ma astept?
Multumesc.
Cu respect
Daca nu ati avut cumparata si clauza "Pierdere loc de munca",(in acel caz ratele ar fi fost achitate in continuare de catre asigurator ), aveti posibilitatea sa pastrati contul pana la maturitate in 2028(puteti oricand,la cerere, sa o reactvati continuand plata primelor), urmand sa primiti atunci suma integrala sau sub forma de indemnizatie lunara.Daca doriti rascumpararea anticipata, in afara de datele pe care le aveti in conditiile primite odata cu polita, puteti solicita o informare scrisa de la persoana dv. de contact - consultantul life.
De la noi, aici, nu puteti primi un raspuns exact, ci numai unul de principiu, fiecare firma avand propria politica financiara legata de administrare si comisionare.