avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calculul termenelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calculul termenelor

Cum se calculeaza termenele pt. depunerea actelor la ITM? Conform dispozitiilor Codului de procedura civila (art. 101), neluand in considerare nici ziua in care a inceput, nici cea in care s-a sfarsit?
Exemplu: Act aditional sau decizie cu data de 01.10.2008, ultima zi este 06.10.2008, sau 05.10.2008?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 29 Septembrie 2008
Ultima zi este 05.10.2008
Pentru cim se numara 20 de zile din ziua inceperii activitatii trecuta
Pentru decizii, acte aditionale 5 zile.
Ionut B a scris:

Cum se calculeaza termenele pt. depunerea actelor la ITM? Conform dispozitiilor Codului de procedura civila (art. 101), neluand in considerare nici ziua in care a inceput, nici cea in care s-a sfarsit?
Exemplu: Act aditional sau decizie cu data de 01.10.2008, ultima zi este 06.10.2008, sau 05.10.2008?

Ultima zi este 5.oct.2008.
Nu sunt aplicabile dispozitiile art.101 din Codul de procedura civila. Intra in calcul si prima si ultima zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen inregistrare acte la i.t.m. - mod de calcul Cornel  Vasile Cornel Vasile [b]Legea nr.130/1999 [/b] prevede ca, contractele individuale de munca încheiate de următoarele categorii de angajatori vor fi înregistrate, în termen de ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale itm bucuresti - vinerea crisadi crisadi va rog mult si daca se poate cat mai repede sa-mi spuneti daca maine , vineri se inregistreaza acte aditionale la Itm Bucuresti. stiu ca vinerea nu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 15 zile de formulare a unei plangeri contraventionale? kripteya kripteya vreau sa stiu exact,argumentat cu articol din codul de procedura civila -alte legi,spete - daca cele 15 zile pentru a depune contestatie la procesul verbal de ... (vezi toată discuția)