avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Se mai acorda spor de vechime functionarilor publici?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Se mai acorda spor de vechime functionarilor publici?

Buna ziua , am si eu o intrebare , care suna astfel : se acorda spor de vechime functionarilor publici , conform normelor legale in vigoare in acest moment ? Daca da , puteti sa-mi spuneti conform carui act normativ se acorda ? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 19:08, 11 Noiembrie 2011
Da, 2,5% x numarul de clase corespunzatoare gradatiei in care treceti.
Dar , a-ti vazut art. 4 alin. (1) din Legea 285/2010 ?
l-am vazut :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime mircea2020 mircea2020 In 2010 odata cu diminuarea salariilor cu 25%, sporul de vechime a fost inclus in salariul brut. Dupa reantregirea salariilor in 2012, unde se regaseste sporul ... (vezi toată discuția)
Spor vechime ildiko23 ildiko23 Buna ziua! Sunt angajata in invatamant de la 1 sep. 2005, si am trecut la transa de vechime 6-10 ani (10% spor) din 1 sept 2011, avand pana atunci 5% spor ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari elizbeth elizbeth Buna ziua, Am si eu o intrebare si va rog daca se poate sa ma ajute cineva. Unui salariat permanent care are o vechime de peste 5 ani in unitate si are ... (vezi toată discuția)