avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare

Buna ziua!
Cineva a primit in urma unui proces penal o pedeapsa de 11 luni de inchisoarea si obligatia de a plati despagubiri civile in valoarea de 91.000 lei. Pedeapsa cu inchisoarea o executa( mai are 1 luna si 2 saptamani de facut).
Intrebarea mea este ce se intampla cu cei 91.000 lei despagubiri civile avand in vedere ca nu are venit si nici proprietati pe care sa i se puna sechestru?
Astept raspuns urgent.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
monicutzmirel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:35, 11 Noiembrie 2011
Partea vatamata se poate adresa executorului judecatoresc in vederea initierii executarii silite.Dar daca nu are bunuri ce pot fi executate sau venituri....asta este.
se pot tranforma acesti bani in pedeapsa cu inchisoarea? se pot adauga la pedeapsa pe care o executa deja
Nu,nu se poate .
Multumesc pentru raspuns. Chiar ne faceam griji ca mai are o luna si ceva pana iese si ne gandeam ca se poate adauga si asta si sa nu iasa acum. Are mari probleme de sanatate si asta ar fi doborat-o.
mai am o intrebare: la incheierea procesului ca si solutie scrie: "admite cererea de investire cu formula executorie". Ce inseamna asta?

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca refuza sa-mi plateasca despagurile date de instanta? xuser xuser Ce se intampla cu o persoana daca o persoana refuza sau nu poate sa-mi onoreze daunele morale si materiale oferite prin sentinta de instanta?! Sa zicem ca ... (vezi toată discuția)
Rezultat condamnare delapidare BIGHY BIGHY Buna ziua,un amic a primit pedeapsa dupa un an de proces,un an de inchisoare pentru delapidare, care se suspenda dar este obligat sa plateasca daune:\"În baza ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii nu vrea sa puna in aplicare o hotarare judecatoareasca definitiva. ce pot face? magdalenacatalina magdalenacatalina In luna februarie a.c. am obtinut o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti prin care mi s-a stabilit majorarea pensiei conform adeverintei de venituri ... (vezi toată discuția)