avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare

Buna ziua!
Cineva a primit in urma unui proces penal o pedeapsa de 11 luni de inchisoarea si obligatia de a plati despagubiri civile in valoarea de 91.000 lei. Pedeapsa cu inchisoarea o executa( mai are 1 luna si 2 saptamani de facut).
Intrebarea mea este ce se intampla cu cei 91.000 lei despagubiri civile avand in vedere ca nu are venit si nici proprietati pe care sa i se puna sechestru?
Astept raspuns urgent.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
monicutzmirel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:35, 11 Noiembrie 2011
Adica aceasta sentinta poate fi pusa in executare de catre executorul judecatoresc la cererea partii vatamate ( creditorului).
Cum a spus si domnul consilier, nu va mai trebui sa execute o alta pedeapsa pt despagubirile civile, dar i se va putea executa orice bun, proprietate etc sau i se poate pune poprire pe conturi sau pe salariu in momentul in care se va angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca refuza sa-mi plateasca despagurile date de instanta? xuser xuser Ce se intampla cu o persoana daca o persoana refuza sau nu poate sa-mi onoreze daunele morale si materiale oferite prin sentinta de instanta?! Sa zicem ca ... (vezi toată discuția)
Rezultat condamnare delapidare BIGHY BIGHY Buna ziua,un amic a primit pedeapsa dupa un an de proces,un an de inchisoare pentru delapidare, care se suspenda dar este obligat sa plateasca daune:\"În baza ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii nu vrea sa puna in aplicare o hotarare judecatoareasca definitiva. ce pot face? magdalenacatalina magdalenacatalina In luna februarie a.c. am obtinut o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti prin care mi s-a stabilit majorarea pensiei conform adeverintei de venituri ... (vezi toată discuția)