avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am o problema cu un vechi contract RDS RCS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am o problema cu un vechi contract RDS RCS

Salutare! Ieri am fost sunat de compania rds sa ma anunte ca am de plata o suma, nu am aflat cat, la ei din anul 2008 iar daca nu o platesc ma vor da in judecata pe 20 nov. In 2008 am incheiat cu ei un contract de internet, cablu tv si telefon si de la inceput a mers prost (trebuiau sa vina cu instalarea in maxim 30 de zile, ei au venit in vreo 60). Dupa prima luna de furnizare m-am dus la ei sa vad daca am de plata pentru ca nu primisem nicio factura iar ei mi-au zis ca nu am nimic de plata.Asa a trecut timpul luna de luna pana s-au facut vreo 6 luni dupa care mi-au oprit serviciile si m-am dus iar la ei sa vad care e treaba.Aceeiasi poveste - nimic de plata! Dupa inca o luna fara servicii mi-a venit o factura de vreo 450 de lei, bani pe care nu i-am putut plati la vremea respectiva fiind elev la liceu.De atunci a ramas asa...m-au sunat acum sa ma anunte ca ma dau in judecata daca nu le platesc.Dupa calculele mele au trecut 3 ani de atunci si ar trebui sa se prescrie. Pot pati ceva daca se ajunge in tribunal sau incearca doar sa ma sperie in speranta ca le duc banii pe care ii vor ei de la mine? Va multumesc anticipat, astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: CoZMain , utilizator 13:34, 12 Noiembrie 2011
Daca a trecut 3 ani datoria s-a prescris.Pe de alta parte se pare ca nu v-au furnizat serviciile pe care acum solicita a le fi platite si atunci ce sa platiti.
Multumesc mult pentru raspuns...deci presupun ca nici nu o sa ajunga in tribunal si fac asta la intimidare...Pot pati altceva in cazul asta? Adica lista de rauplatnici sau ceva care sa ma afecteze pe viitor? (in afara faptului ca nu o sa mai pot face contracte cu ei)
Servicii de la ei am avut vreo 6 luni pe care nu le-am platit la vremea aia.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de cablu+tv+internet ma ameninta in continuare cu judecata! CoZMain CoZMain Azi iar am primit un telefon de la o doamna de la firma de cablu+tv+internet care m-a anuntat ca mi-a expirat timpul si eu tot nu am platit la ei nimic. Este ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de furnizare internet kissmy09 kissmy09 Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)