avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum ma pot trece in pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum ma pot trece in pontaj

Sunt functionat public, am facut cerere de concediu pe 5 zile (interna) din cele 15 care se fac dar pe care nu le poti lua toate o data! mi-a fost semnata de seful birou cu rugamintea va rog aprobati insa la nivel mai inalt s-a refuzat aprobarea cererii. Mentionez ca am motivat solicitarea cererii deoarece nu puteam renunta din motive personale. Acum trebuie sa fac pontajul...cum ma voi ponta? Normal ar trebui sa fiu prezenta oricum ar fi situatia deoarece cele 5 zile au fost trecute in luna august ca fiind in concediu de odihna.

multumesc
Cel mai recent răspuns: neata_admin , utilizator 00:37, 30 Septembrie 2008
mentionez ca am facut apoi cerere de concediu fara plata si nu a vrut sa o semneze...si nici acum nu vrea sa o semneze desi eu sunt la munca...
Poate ca nu inteleg eu bine....ati fost sau nu acele 5 zile in concediu?
Daca ati fost in concediu pe pontaj treceti CO.
Daca nu ati fost in concediu atunci va treceti prezenta.
multumesc, am fost plecata fara ca cererea sa fie semnata!
In pontaj treceti CO
mycka_rose a scris:

Sunt functionat public, am facut cerere de concediu pe 5 zile (interna) din cele 15 care se fac dar pe care nu le poti lua toate o data! mi-a fost semnata de seful birou cu rugamintea va rog aprobati insa la nivel mai inalt s-a refuzat aprobarea cererii. Mentionez ca am motivat solicitarea cererii deoarece nu puteam renunta din motive personale. Acum trebuie sa fac pontajul...cum ma voi ponta? Normal ar trebui sa fiu prezenta oricum ar fi situatia deoarece cele 5 zile au fost trecute in luna august ca fiind in concediu de odihna.

multumesc

Pe luna septembrie va treceti prezenta, asa reiese din mesajul dvs.
Cele 5 zile de CO au fost trecute in luna august.

Alte discuții în legătură

Cerere concediu de odihna nesemnata Raul Lupu Raul Lupu Buna ziua , in data 11 am prezentat o cerere de CO , unui supervizor , iar el ma indrumtat catre , \"seful nostru\" el fiind coordonator de productie , El nu a ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna lumifatu lumifatu spuneti-mi va rog: in cazul in care am o problema de sanatate care apare dintr-o data (nu ma mai duc sa-mi iau medical deoarece la noi cei care isi iau ... (vezi toată discuția)
Co norma partiala v_florina v_florina Buna ziua, Revin cu vesnica intrebare referitoare la CO pentru angajat cu norma partiala. Inteleg, daca am un angajat cu norma de 2 ore/zi si 21 zile CO, ... (vezi toată discuția)