avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... decontare bilete transport
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

decontare bilete transport

Exista o baza legala care prevede continutul biletelor de transport ? Ma refer in special la o "cheie" de identificare a acestora. Cum poti face diferenta intre un bilet scanat sau printat si un bilet de transport calatori eliberat de transportatori legal.

Alte discuții în legătură

Case de marcat la transportatori persoane sau biletele tiparite micheline20 micheline20 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legislative referitoare la obligativitatea caselor de marcat pentru transportatorii rutieri de ... (vezi toată discuția)
Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Cupoane gratuite pensionar diana24 diana24 Buna ziua, Bunicul meu imi poate da cupoanele gratuite pt CFR? Am inteles ca se face o imputernicire la notar. Aceasta imputernicire este valabila si daca ... (vezi toată discuția)